Met liefde leg ik jullie liefde vast!

Een complete bruidsreportage is er al vanaf € 950,- 

Hier is bij inbegrepen:
- 6 aaneengesloten uren fotografie
- Minimaal 200 bruidsfoto's
- Kennismakingsgesprek en contactmomenten
- Binnen 72 uur een preview
- Snelle levertijd van maximaal 4 weken van alle foto's
- De foto's worden digitaal en bewerkt aangeleverd zonder logo en in hoge resolutie middels een online gallery & download
- Bruidsalbum van 15x15 cm met 24 pagina's

Het meest geboekte pakket is 10 aaneengesloten uren fotografie voor € 1550,-

Ik ontmoet jullie graag via Skype of met een kop thee in Hellevoetsluis voor een kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan dit gesprek ontvangen jullie van mij de volledige prijslijst.  Tijdens dit gesprek kunnen jullie al je vragen stellen en kan ik mijn werkwijze en pakketten toelichten.  
Elke bruiloft is weer anders en ik sluit graag aan bij de wensen van het bruidspaar.

Vul onderstaand formulier in of mail zelf naar: 
info@jillsphotography.nl


Ervaringen van bruidsparen

“Jill is een ontzettende spontane meid en barst van de ideeën. Jill is de gehele dag bij onze bruiloft aanwezig geweest zo konden wij ‘onze’ dag weer herleven toen wij de foto’s in ontvangst mochten nemen. Wij raden zeker Jill aan als je mooie kwaliteit foto’s wilt ontvangen."

“Jill heeft onze bruiloft gefotografeerd en daar zijn we echt heel blij mee. Ze heeft ons allereerst geholpen met de globale dagplanning. Dat gaf ons echt al heel erg rust. Ook andere vragen waren niet te gek. Op de dag zelf hebben we ontzettend met haar gelachen. En na afloop hoefde we helemaal niet lang te wachten op de foto's. Kortom: goede fotografe!”

“Jill heeft onze bruiloft op een prachtige manier vastgelegd. Wij hebben het hele proces, van het kennismakingsgesprek tot het ontvangen van de foto's, als zeer prettig ervaren. Jill is een professionele, spontane en enthousiaste fotografe!”

“Wij hebben voor Jill gekozen omdat we al wat mooie foto’s hadden gezien van eerdere reportages die zij had gemaakt. We hebben geen seconde spijt gehad van deze keuze. Doordat ze oog heeft voor detail en initiatief neemt om bepaalde foto’s te maken heeft ze ons huwelijk prachtig vastgelegd met super mooie, spontane foto’s! Jill, ontzettend bedankt!!!”