“Deze fotografe heeft onze bruiloft gefotografeerd en daar zijn we echt heel blij mee. Ze heeft ons aller eerst geholpen met de globale dagplanning. Dat gaf ons echt al heel erg rust. Ook andere vragen waren niet te gek. Op de dag zelf hebben we ontzettend met haar gelachen. En na afloop hoefde we helemaal niet lang te wachten op de foto's. Kortom: goede fotografe.”

Corrine - Bruidsfotografie

“Jill heeft onze bruiloft op een prachtige manier vastgelegd. Wij hebben het hele proces, van het kennismakingsgesprek tot het ontvangen van de foto's, als zeer prettig ervaren. Jill is een professionele, spontane en enthousiaste fotografe!”

Manon - Bruidsfotografie 


“Jill is een ontzettende spontane meid en barst van de ideeën. Jill is de gehele dag bij onze bruiloft aanwezig geweest zo konden wij ‘onze’ dag weer herleven toen wij de foto’s in ontvangst mochten nemen. Wij raden zeker Jill aan als je mooie kwaliteit foto’s wilt ontvangen.”

Stefanie - Bruidsfotografie

“Wij hebben voor Jill gekozen omdat we al wat mooie foto’s hadden gezien van eerdere reportages die zij had gemaakt. We hebben geen seconde spijt gehad van deze keuze. Doordat ze oog heeft voor detail en initiatief neemt om bepaalde foto’s te maken heeft ze ons huwelijk prachtig vastgelegd met super mooie, spontane foto’s! Jill, ontzettend bedankt!!!”

Esther - Bruidsfotografie


"Jill heeft ons gefotografeerd. Het was ontzettend gezellig. We hebben veel gelachen en hebben genoten. Jill stelde ons erg op ons gemak. Dit is zeker terug te zien op de foto's. De foto's ontvingen we al de volgende dag! Echt top!"

Tessa - Loveshoot 


"Wat een toffe, ontspannen loveshoot hebben wij gehad! Gezellig beetje kletsen en ondertussen schiet Jill maar wel mooi flink wat prachtplaatjes! Maar liefst zo'n 75 foto's die we binnen 2 dagen hadden en allemaal in volledige kwaliteit kregen. Ik ben fan van haar lichte stijl, zowel in zwart-wit als kleur zo mooi! Resultaat: gewoon echt 'wij'. Top verjaardagscadeau voor mn vriendje, waar ik lekker zelf ook van kon profiteren!"


Dorien - Loveshoot 


"Echt een aanrader! Veel gelachen, Jill geeft goede tips, snelle levering van de foto's en ze zijn nog prachtig ook! Ik krijg er een hoop complimenten over dus alle complimenten gaan naar Jill!"

Felicia - Ondernemersshoot


"Dankzij Jill voelde ik mij al heel snel op m'n gemak en hebben we enorm gelachen. Onwijs blij met het resultaat van de shoot! Dankjewel lieve Jill voor het mooie resultaat!"

Mariska - Ondernemersshoot 


"Afgelopen zaterdag een enorm leuke fotoshoot gehad.
Eerst een leuk gesprek gehad over mijn bedrijf 3D print 4U. Daardoor op mijn gemak en konden wij aan de leuke fotoshoot beginnen. Op het begin wat lastig i.v.m. het donkere weer, maar de foto's zijn daar zeker niet minder door. Uiteindelijk heeft Jill toch een mooie lichte plek kunnen vinden in het huis. Deze foto's zijn prachtig geworden.
Nogmaals Jill enorm bedankt! Ik ben erg blij met het eindresultaat.
Ik wens jou en je enorm leuke bedrijf al het goeds toe".


Rowena - Ondernemersshoot 


“Wij hebben een newbornshoot laten doen bij Jills photography. Jill nam daarvoor alle tijd, wat erg fijn was met zo'n klein en onvoorspelbaar modelletje. Ze straalde ook echt rust uit waardoor onze dochter geen onnodige prikkels kreeg. En wat een snelle levering van de foto's! Bedankt Jill!”

Kimberley - Newbornshoot 


"Jill is heel fijn om mee te werken. Ze stelt je op je gemak en door haar spontaniteit is het gezellig en wordt er gelachen. Op deze manier ontstaan er natuurlijk de leukste foto's. Zij is in staat om precies die momenten te vangen die belangrijk zijn: juist wanneer je even niet in de gaten hebt dat je op de foto gaat, pakt zij haar moment en dat zie je op de foto's terug. De lichte en frisse sfeer op het eindresultaat vind ik erg mooi en is Jill's signature stijl. Behalve dat ze prachtige foto's maakt, is ze ook nog eens op tijd, ze houdt zich aan afspraken en de communicatie verloopt soepel. Zowel voor een babyshoot, een zwangerschapsshoot als een bedrijfsshoot; Jill heeft mij op vele vlakken al blij gemaakt met haar mooie foto's. Bedankt Jill, wij weten wel wie we bellen als er weer foto's gemaakt mogen worden!”

Lisanne - Ondernemersshoot 


“Een fotoshoot door Jill is echt een aanrader. Jill neemt alle tijd om de mooiste foto's te krijgen, dit zorgt voor relaxte sfeer. Ze denkt met je mee en geeft veel tips en ideeën die passen bij je wensen. Zeer tevreden met het resultaat, de foto's zijn echt supermooi geworden. Bedankt Jill!"

Linda - Zwangerschapsshoot

“Samen met mijn zwangere vriendin heeft Jill ons op de gevoelige plaat gezet. Stiekem waren we best een beetje zenuwachtig, maar dat was zo over! Jill weet precies wat ze moet zeggen om je op je gemak te stellen, ziet prachtige locaties voor een foto en geeft duidelijke aanwijzingen om het beste resultaat te krijgen. Heel tevreden dus. Er gaan nog vele shoots volgen!”

Anniek - Zwangerschapsshoot 

"Wat een leuke, fijne en mooie shoot hebben wij gehad. Jill zorgt er echt voor dat je je op je gemak voelt. Ze levert veel en snel de foto's. Wij kunnen haar iedereen aanbevelen!"

Shannen - Loveshoot

“Inmiddels hebben wij al twee keer foto’s
laten maken door Jill. Ze komt altijd op tijd en bij haar weet je waar je aan toe bent. Ze
is geduldig, rustig en tijdens een feestje merk
 je amper dat ze toch de belangrijkste momenten heeft vastgelegd. Ze is goed
met kinderen en straalt zelf ook veel plezier
 uit wanneer ze fotografeert. Wij zullen
zonder twijfel aanbevelingen doen om haar
uit te nodigen!”

Lisanne - Kinderfotoshoot

“Al drie keer heb ik met Jill een fotoshoot gedaan. Samen met mijn vriendin een zwangerschapsshoot. Daarna een gezinsshoot/zwangerschapsshoot en toen mijn zoontje geboren was is ze ook nog bij ons thuis geweest voor een newbornshoot. Zo ontzettend trots op de prachtige foto's! Je krijgt er ook een hele hoop en wil je naderhand een foto net even anders bewerkt hebben is dat helemaal geen probleem. Ze ging ook heel leuk om met mijn andere twee kids die niet altijd even goed mee werkten. Om vervolgens toch mooie foto's te krijgen na de shoot. De nieuwe gezinsshoot staat al in de planning...we hebben er nu al zin in!"

Kady - Zwangerschapsshoot

"Wij hebben Jill leren kennen als een zeer bedreven fotografe die alles uit de kast haalt voor het perfecte plaatje. Klimmen op een zandberg, met haar buik in het zand niks was te gek voor onze fotografe. Na de shoot kwamen al snel onze bewerkte foto's binnen. waarvan we een glimlach kregen op ons gezicht. Wat zijn ze mooi geworden en wat hebben we er weer een fantastische herinnering bij! Super bedankt! Liefs familie Minderhout".

Lauretta - Zwangerschapsshoot

"Ik vond het erg leuk om met Jill de fotoshoot te doen. Alles verliep heel soepel en ze stelt je echt op je gemak. En dat is aan het resultaat te zien. Hele mooie foto's! Ben er erg blij mee!"

Romana - Zwangerschapsshoot 

“Afgelopen zondag een waanzinnige fotoshoot gehad en wat zijn de foto's mooi geworden! We zijn ontzettend blij met het resultaat. Mooie achtergronden, in de natuur en hele scherpe foto's. Ook leuk dat we foto's in kleur én zwart wit mochten ontvangen. Jill weet wat ze doet, heeft veel geduld en wilt graag een mooi plaatje schieten. Echt een aanrader!”

Anja - Familie- en zwangerschapsshoot

"We hebben een hele leuke shoot met de familie gehad. Jill is heel aardig, geeft goede aanwijzingen en kan goed met de kinderen omgaan. Ondanks het grijze weer zijn het hele leuke foto's geworden. Hartstikke bedankt!"

Debby - Familieshoot

"Jill is een hele gezellige en vrolijke fotograaf! Ze stelt je erg op het gemak, waardoor de fotoshoot ontspannen verloopt. Je kunt merken dat fotograferen haar passie is! Ik kan Jill zeker aanbevelen!"

Marije - Loveshoot

"Jill is een lieve, leuke en enthousiaste fotograaf die je enorm op je gemak stelt bij het maken van de foto's! We hebben genoten van de loveshoot en zijn enorm enthousiast over het eindresultaat!"

Sanne - Loveshoot

"De fotoshoot op het strand en in de duinen was leuk! Het enthousiasme van Jill over het fotograferen, de rust die zij uitstraalt tijdens het fotograferen en de manier waarop zij met 3 onervaren 'fotomodellen' en 2 loslopende teckels omging zorgde voor een prettige sfeer. Het resultaat is geweldig. We zijn er erg blij mee!"

Isolde - Familieshoot

"Afgelopen dinsdag, het was een heerlijke zomeravond, met Jill op het strand een loveshoot gedaan! We kennen Jill al jaren als vriendin van onze dochter. In het verleden heeft ze ons ook al op de plaat gezet. Wat was het weer leuk om haar te zien en een shoot met haar te doen! Heel veel lol gehad met als resultaat prachtige foto's! Het was een feestje."

Jenny - Loveshoot

"Afgelopen week een hele fijne shoot gehad met Jill. Het was erg gezellig en er was een fijne, ontspannen sfeer. Jill vertelt duidelijk wat ze doet en gaf instructies hoe we het beste konden 'poseren'. Dit geeft hele mooie foto's die je normaal niet zou maken. Heel erg blij met het eindresultaat!"

Laura - Loveshoot

"Ik heb voor de 3e verjaardag van mijn zoontje een leuke fotoshoot laten maken in het bos. Behalve dat ik de prijs/hoeveelheid foto’s bij Jill héél netjes vind zijn de foto’s ook nog eens prachtig geworden! Mijn zoontje is geen stilzitter maar staat overal leuk op! En konden wij dit jaar weer een leuke verjaardagsuitnodiging naar alle visite sturen!"


Katja - Kids fotoshoot