Hi!

Bij de eerste zonnestraal vind je mij op het balkon met een boek want ik hou van de zomer. Daarentegen ben ik ook echt dol op kerst. Wanneer het eerste kerstliedje op de radio wordt afgespeeld, vind ik het heerlijk om alle kerstspullen uit de dozen te halen en het hele huis in kerstsfeer te brengen. Samenzijn met familie met de kaarsjes aan maakt het elk jaar toch weer een heel speciaal feest.

Mijn vriendinnen zouden mij omschrijven als enthousiast en een bezig bijtje. Naast dat ik fotografeer sta ik ook als juf voor de klas in het speciaal voortgezet onderwijs. 

Verder reis ik graag naar Amerika en in mijn vrije tijd kun je me vinden op de bank met een plaidje kijkend naar Netflix of bij een high tea met een vriendin. Mijn guilty pleasure is pizza, daar kun je me 's nachts echt voor wakker maken!

Ik woon in Hellevoetsluis met mijn man Martijn in ons heerlijke appartement. Pas geleden hadden wij zelf ons droomhuwelijk op 2 juli 2020. We hebben genoten van elke seconde! 

Ik ben een eeuwige romanticus en dól op bruiloften. Weddingplanner was ook echt een beroep voor mij geweest. Het vieren van de liefde tussen twee mensen, elk een uniek liefdesverhaal en de blijdschap van alle aanwezige familie en vrienden maakt dit een hele speciale dag. Als bruidsfotograaf vind ik het een eer om zo'n liefdevolle dag van dichtbij te mogen meemaken en alle stralende mensen te mogen vastleggen. 


We hebben allemaal een passie. Dit is al 14 jaar de mijne.
Ontmoet ik jou binnenkort voor mijn lens?


Liefs, Jill